Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 15:18

Δύσκολα ο Τσάλμας | Μανουδάκης προ των πυλών

Έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν ότι, το ρητό που λέει "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" είναι κάτι που ισχύει στο απόλυτο για το Δ.Σ. του Α.Ο. Σύρου.

Η διοίκηση της Συριανής ομάδας, πριν καλά-καλά ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει ήδη έρθει σε επαφή με αρκετούς παίκτες, οι οποίοι θα καλύψουν θέσεις και θα δώσουν ακόμη περισσότερο βάθος στο ρόστερ της.

thumb TSALMAS-THEODOROUΤσάλμας

Πριν λίγο καιρό οι συζητήσεις με τον Γιάννη Τσάλμα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, με αυτήν την περίπτωση πάντως να προχωρά δύσκολα, καθώς ο παίκτης δηλώνει αδυναμία να ακολουθήσει το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Πάντως ο ίδιος ο παίκτης εξετάζει και άλλες προτάσεις που έχει, με την τελευταία του απόφαση να εξαρτάτε καθαρά από τα επαγγελματικά του.

Μανουδάκης

Ο Κυριάκος Μανουδάκης είναι σίγουρα ένας παίκτης που απασχολεί την Διοίκηση του ΑΟ Σύρου, με τον Πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο να είναι διατεθειμένος να κάνει τους κατάλληλους χειρισμούς ώστε ο manoudakhs1παίκτης να ντυθεί στα "Κυανοκίτρινα". Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΣ, νωρίς σήμερα το πρωί, σε γνωστό καφέ της Ερμούπολης, πραγματοποίησε την πρώτη επαφή με τον βραχύσωμο μέσο, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες.

Πάντως δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Φώσκολος έχει πραγματοποιήσει ήδη επαφές με ακόμη 2-3 ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τη θέση του "10" στην ομάδα του, αλλά αυτό που θέλει περισσότερο είναι να εξαντλήσει το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου συριανού ποδοσφαιριστή.

Φυσικά αν τελικά η περίπτωση Μανουδάκη έχει αίσιο τέλος για τον ΑΟΣ απόμένει ακόμη ένα σημαντικό σκέλος, που δεν είναι άλλο από τη συναινέσει του Δ.Σ. του Αίαντα Σύρου.

Έπονται

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη χειμερινή περίοδο που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου θα είναι πολλά τα ονόματα που θα απασχολήσουν της ομάδες και κατ’ επέκταση τα μέσα, καθώς οι ομάδες που έχουν στόχο το πρωτάθλημα θα επιχειρήσουν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο.

Το sportcyclades.grείναι ενημερωμένο σχετικά με το παρασκήνιο των μεταγραφών και με συχνά δημοσιεύματα θα σας ενημερώνει σχετικά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares